Inzicht in jouw schrijfprobleem

Overweeg je om mij als schrijfcoach in te huren? Of wil je een training bij me doen? Ik vind het belangrijk dat jij een weloverwogen keuze maakt en hebt ervaren hoe ik werk en waar ik voor sta. Daarom kun je vast aan mij ‘proeven’ met onderstaande producten, die je bovendien meer inzicht geven in jouw schrijfprobleem en wat je eraan kunt doen.

Test wriTest: welk type schrijfblokkeerder ben jij?ter’s block: wat voor type schrijfblokkeerder ben jij?

Ga jij liever koekjes halen dan je tekst schrijven? Voel je hoofdpijn opkomen als het schrijven niet gaat? Heb je het gevoel dat je maar niet de juiste woorden weet te verzinnen en dan maar helemaal stopt?

Doe de test en ontdek waar die worsteling mee te maken heeft. Dat levert direct aanwijzingen op om die weerstand tegen schrijven te lijf te gaan. Want ieder type vraagt een eigen aanpak.

Meld je aan voor de test en je krijgt de uitslag gemaild, mét wat je eraan kunt doen.

 

 Zo verbeter ik een niet zo goede tekst

Zie je je publiek naar voren schuiven op zijn stoel? Is je lezer aan je lippen gekluisterd? Hoor je de adem stokken? Heb je je lezer echt bij de kladden, geen ontsnappen mogelijk? Niet?

Gooi dan die eerste alinea weg. En misschien de tweede ook. En herschrijf de volgende alinea. Elk woord, ja elk woord, moet binnendringen bij je lezer. Ik laat je zien hoe je dat doet in dit blog. En er zit ook een video bij.

 

Nog zo’n video zien? Ga dan naar dit blog. Daarin laat ik zien hoe ik mijn eigen tekst steeds verder verbeter. Ook in een video. Je ziet welke gedachten er in mij opkomen, soms razendsnel, want zo zijn die gedachten. Je hoort mij mijn eigen tekst afkraken. Je hoort mij zuchten en lachen. Want ja, dat laatste hoort er ook bij.

En tussendoor krijg je de tips die ik en passant uitspreek nog eens apart in beeld te zien.

 

Handleid5 onmisbare stappen naar een STER-teksting: hoe je je tekst levendig maakt, zodat je lezer graag leest. Plus Schrijftips

Verleiden werkt. Ook als je schrijft. Dat is wat ik je stap voor stap laat zien in deze handleiding.

Een beetje gechargeerd. Ja. Maar toch ook echt waar. En als het jou ook lukt jouw vakinhoud, jouw expertise op een luchtige manier op te schrijven, dan weet je dat je in ieder geval niet voor niets hebt zitten schrijven :).

 Download hier mijn handleiding De 5 onmisbare stappen naar een STER-tekst over jouw expertise, waardoor je gelezen wordt, mét Schrijftips