Hulp om met meer plezier en gemak te schrijven

Wil jij schrijfcoaching of schrijftraining?

Met schrijfcoaching of schrijftraining leer je teksten te schrijven waarmee je je lezer in beweging zet: om klant te worden of om een andere reactie te geven.  Ik help je om je eigen eigen schrijfstijl te ontdekken waardoor je merkt dat schrijven leuk is, ook voor je marketing. Hieronder staan verschillende mogelijkheden.

Basale schrijftechnieken

Weet je dat je je tekst vaak met simpele technieken al een heel eind kunt opknappen, minder saai maakt en goed leesbaar?

Je moet die technieken wel even weten, en dan ook blijven oefenen. Speciaal daarvoor is er de training Onmisbare schrijftechnieken. Het is een online cursus, in een groep, dus geen zelfstudie.

Je hebt wat aan deze training als je de basis van het schrijven (nog) onvoldoende beheerst. (met name geschikt als je aan het begin staat van weg 1)

 

Je natuurlijke schrijfstijl

Voor ondernemers

Je wil de juiste toon treffen zodat je doelgroep zich aangesproken voelt, je onderscheiden ten opzichte van collega’s en de woorden gebruiken die bij je passen. Je wil het anders doen maar toch op je eigen manier met volop ideeën waarover je kunt schrijven.

Daarvoor is de persoonlijke coaching Je natuurlijke schrijfstijl.

Het wil gewoon niet

Soms zit je vast, soms zit je heel vaak vast, heb je geen plezier meer in schrijven, heb je geen idee hoe je met meer gemak die woorden op papier krijgt. Je weet dat het moet kunnen, maar je ziet zelf geen oplossing meer. Er is 1 ding dat je zeker weet: je wil over dat ongemak heen.

Dan is er deze Kom los van je worsteling met schrijven. Deze cursus helpt je om blokkades in jezelf op te sporen die maken dat je moeite hebt met schrijven of met publiceren van je tekst. (met name geschikt als je aan het begin staat van weg 2).

Alleen voor jou

Je wil persoonlijke aandacht, snel opschieten, een combinatie van verschillende hulpmiddelen, hebt een schrijfvraag die niet onder een van de andere onderwerpen valt: dan is er de Individuele  schrijfcoaching.

Er zijn verschillende mogelijkheden, van eenmalig coaching tot een heel traject.

En je kunt ook nog eenmalig feedback krijgen op wat je hebt geschreven: de quality check

Andere varianten zijn altijd bespreekbaar.

Weet je niet goed wat jij nodig hebt?

Laten we een half uurtje bellen, dan help ik je uitzoeken wat bij jou past en of wij bij elkaar passen…

Mail me voor een afspraak

 

“Ik ben de workshop bij jou gaan doen, Leonore, omdat je rust en persoonlijke aandacht mij trok.”

 Wieneke Timmermans, degelukkigevrouw.nl