Hulp om met meer plezier en gemak te schrijven

Wil jij schrijfcoaching of schrijftraining?

Met schrijfcoaching of schrijftraining leer je teksten te schrijven waarmee je je lezer in beweging zet: om klant te worden of om een andere reactie te geven.  Ik help je om je eigen eigen schrijfstijl te ontdekken waardoor je merkt dat schrijven leuk is, ook voor je marketing. Hieronder staan verschillende mogelijkheden.

Basale schrijftechnieken

Weet je dat je je tekst vaak met simpele technieken al een heel eind kunt opknappen, minder saai maakt en goed leesbaar?

Je moet die technieken wel even weten, en dan ook blijven oefenen. Speciaal daarvoor is er de training Onmisbare schrijftechnieken. Het is een online cursus, in een groep, dus geen zelfstudie.

Je hebt wat aan deze training als je de basis van het schrijven (nog) onvoldoende beheerst. (met name geschikt als je aan het begin staat van weg 1)

 

Je eigen schrijfstijl

Het is heerlijk als je je eigen schrijfstijl kent en steeds verder weet te verfijnen. Dat schrijft gewoon veel prettiger en geeft je daarom een goed gevoel. Maar dat is niet het belangrijkste, vind ik. Het gaat er vooral om dat als jij je aan jouw eigen stijl houdt, je lezer veel sneller door heeft wie jij bent en dat is weer handig omdat jij ideale klant veel makkelijker bereikt. Die wordt dan haast vanzelf klant bij je.

Daarvoor moet je wel eerst je ondernemersprofiel kennen, want dat geeft heel veel inzicht in hoe je moet schrijven.

Daarna mag je meedoen aan de training Onderscheidend schrijven vanuit je ondernemersprofiel.

Het wil gewoon niet

Soms zit je vast, soms zit je heel vaak vast, heb je geen plezier meer in schrijven, heb je geen idee hoe je met meer gemak die woorden op papier krijgt. Je weet dat het moet kunnen, maar je ziet zelf geen oplossing meer. Er is 1 ding dat je zeker weet: je wil over dat ongemak heen.

Dan is er deze Kom los van je worsteling met schrijven. Deze cursus helpt je om blokkades in jezelf op te sporen die maken dat je moeite hebt met schrijven of met publiceren van je tekst. (met name geschikt als je aan het begin staat van weg 2).

Alleen voor jou

Je wil persoonlijke aandacht, snel opschieten, een combinatie van verschillende hulpmiddelen, hebt een schrijfvraag die niet onder een van de andere onderwerpen valt: dan is er de Individuele  schrijfcoaching.

Er zijn verschillende mogelijkheden, van eenmalig coaching tot een heel traject.

En je kunt ook nog eenmalig feedback krijgen op wat je hebt geschreven: de quality check

Andere varianten zijn altijd bespreekbaar.

Weet je niet goed wat jij nodig hebt?

Laten we een half uurtje bellen, dan help ik je uitzoeken wat bij jou past en of wij bij elkaar passen…

Mail me voor een afspraak

 

“Ik ben de workshop bij jou gaan doen, Leonore, omdat je rust en persoonlijke aandacht mij trok.”

 Wieneke Timmermans, degelukkigevrouw.nl