Teksten, schrijfcoaching en -training

De Schrijfster

De Schrijftempel, stap over je schroom heen om te schrijven: datum volgt

Thema: LinkedIn

De online Schrijftempel

Je ‘zit’ op LinkedIn, maar veel meer dan lezen van de posts van anderen doe je niet. Liken doe je soms, maar nog zichtbaarder worden is een te grote stap. Of je schrijft wel, maar je wil vaker posten, en dat komt er niet van.  

Bovendien: weet je wel wat te verzinnen? Zitten mensen wel op je verhaal te wachten? En hoe schrijf je zo dat mensen je bericht ook graag lezen?

Deze obstakels in je hoofd belemmeren je om je eerste woorden op papier te zetten. Of ze houden je tegen om vaker te schrijven.

En laat dat nou net zijn waar ik al veel mensen bij geholpen heb: over die obstakels heen komen en gaan schrijven.

Wat heb je aan de Schrijftempel?

De Schrijftempel is de plek waar jij veilig en zonder druk gaat schrijven. Je doet ideeën op voor posts, schrijft delen van posts of hele posts, krijgt feedback op wat en hoe je schrijft en je voelt de ruimte om dat te schrijven wat bij jou past.

Ik help je over de drempel van het schrijven heen.

Je schrijft, misschien wel iets dat je kunt gebruiken om te posten en je doet ideeën op voor nog meer posts.

Ondertussen komen er ook nog allerlei ins en outs aanbod van het medium LinkedIn.

Reacties van deelnemers aan De Schrijftempel:

‘Wat een prettige, leuke, inspirerende en leerzame ervaring was de Schrijftempel-middag! Jij bent zó jezelf, waardoor het voor ons, de cursisten, heel eenvoudig is om aan te sluiten!’

Hartstikke leuk samen. Ik heb wat anders geschreven dan normaliter en het was erg fijn om samen te schrijven.’

‘Wat een rijke ervaring. Moet je je voorstellen, we kennen elkaar vooraf helemaal niet. Je hebt een gemene deler, namelijk dat je wil schrijven voor LinkedIn, en voor je het weet zit je elkaar aan te moedigen en te ondersteunen. Prachtig.’

‘Meestal heb ik heel veel ideeën en invalshoeken voor een post, maar ik vind het lastig om daar dan een post van te maken. Die oefening met de aanvulzinnen helpt mij om in te zoomen op de invalshoek die ik nu kies. Die ga ik er vaker bij halen. 

Wat ik mee heb gekregen is dat het persoonlijker mag dan wat ik deed, dat ik meer van mezelf mag en kan laten zien. Het was zinvol en leerzaam.’

Doe je mee?

Volgende Schrijftempel is nog niet bekend, stuur me een mail en je krijgt een melding als ik de datum heb gepland.

Een Schrijftempel duurt 2,5 uur.

Kosten:  40 euro, vrij van btw

Interesse? Stuur me een mail (Leonore@deschrijfster.nl) met je mobiele nummer. Dan ontvang je van mij een tikkie voor de betaling en de link voor de zoommeeting en andere informatie. En laat me even weten of je een factuur wil. Zo ja, stuur me dan de gegevens die daarop moeten staan.